Aimée de Jongh - Collectie - Bloesems in de herfst

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Hij heet Ulysses. Hij is al jaren weduwnaar en als hij op zijn 59ste zijn job als verhuizer verliest, duikelt hij in grote eenzaamheid. De banden met zijn kinderen aanhalen? Geen optie: zijn dochter verongelukte op haar zestiende en zijn zoon wordt helemaal opgeslorpt door zijn werk.

Zij is mevrouw Solenza. Mediterranea is haar voornaam en ze heeft 62 jaar op de teller. Ze was een vroeger een gevierd fotomodel en haalde ooit nog de cover van Lui. Ze is nooit getrouwd en runt nu de kaashandel van haar moeder die net gestorven is na een aanslepende ziekte.

Hun dagen tikken troosteloos weg en de rompslomp kan hun isolement niet langer verbergen. Tot zich een mirakel voordoet: er ontstaat een heus liefdesverhaal tussen hen beiden. Dat het zo laat komt, maakt het er alleen maar mooier op. De toekomst lacht hen toe.

In de nadagen van hun leven beleven een man en een vrouw een prachtig liefdesverhaal.

Graphic novel van supertalent Aimée de Jongh op scenario van Zidrou. De Rotterdamse maakte naam met de krantenstrip Snippers en de bejubelde en bekroonde graphic novel De terugkeer van de wespendief (verfilmd en vertaald in het Frans, Engels, Spaans en Servisch).

Overige productgegevens

Held/serie: Aimée de Jongh - Collectie
Reeks/Deel: Aimée de Jongh - Collectie
Verschijningsdatum: Week 24, juni 2018
Taal: Nederlands
ISBN: 9789462106222
Scenarist(en): Zidrou (Benoît Drousie)
Tekenaar(s): Jongh, Aimée de
Genre(s): Liefde, Roman
Uitgever: Blloan

Ook beschikbaar

Bloesems in de herfst
Nieuw
Aimée de Jongh - Collectie
Hardcover
€ 30,99

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00