Rebecca Dautremer - Collectie - Alice in wonderland

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Alice in wonderland
Nieuw
Rebecca Dautremer - Collectie
Softcover
€ 19,99

Inhoud

Alice is moe en verveelt zich. Tot ze plots een eigenaardig konijn met een rode vest en een horloge voorbij ziet lopen. Daar moet Alice het fijne van weten! Ze volgt het konijn en komt zo terecht in Wonderland, een mysterieuze wereld waar ze de meest absurde avonturen beleeft…

Ze sluit er vriendschap met de Cheshire kat, drinkt thee met de gekke hoedenmaker en speelt croquet met de wrede hartenkoningin. Volg Alice op haar reis door Wonderland en val samen met haar van de ene verbazing in de andere.

Het klassieke verhaal van Lewis Carroll steelt al jaren de harten van jong en oud. Ed Franck bewerkte het verhaal van Alice voor een hedendaags publiek zonder afbreuk te doen aan de oorspronkelijke tekst. Het fantastische Wonderland inspireerde al zovele illustratoren, tekenfilmmakers, regisseurs van theater en musical. Rébecca Dautremer toont hier haar superieure tekentalent en creativiteit. De dromerige, mysterieuze, sprookjesachtige prenten voegen een nieuwe verhaallijn toe aan dit wereldberoemde verhaal. Een boek om bij weg te dromen, elke keer opnieuw.

Overige productgegevens

Held/serie: Alice in Wonderland, Rebecca Dautremer - Collectie
Reeks/Deel: Rebecca Dautremer - Collectie
ISBN: 9789059088894
Scenarist(en): Carroll, Lewis
Tekenaar(s): Dautremer, Rébecca
Genre(s): Plaatboek
Uitgever: Davidsfonds/Infodok

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00