Alleen 12 - De opstandelingen van Neosalem

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De opstandelingen van Neosalem
Nieuw
Alleen 12
Softcover
€ 8,50

Inhoud

Saul is ongerust: hij kan zijn krachten niet naar believen gebruiken en er zijn leden van de Raad die zich beginnen af te vragen of hij echt de Uitverkorene van het Goede, en dus hun legitieme keizer, is. Na een paar bijzonder wrede beslissingen van Saul, zoals de beslissing om de kinderen van de Achtste Familie te brandmerken, nemen de spanningen in Neosalem toe. Om de samenhorigheid van zijn volk te versterken, besluit Saul nieuwe spelen te organiseren, nog bloediger dan de vorige. Spelen die steevast eindigen met de dood van de verliezers!

Saul besluit Leila uit de Witte Kamer te halen om haar te laten deelnemen. Alleen maar gewapend met een mes moet ze een geblinddoekte kandidaat aanvallen die boven op een heuvel staat en gewapend is met een mitrailleur. Haar parcours hangt bovendien vol prikkeldraad, voorzien van belletjes. Als ze deze extreme versie van blindemannetje overleeft, wachten haar nog waanzinnigere beproevingen. Met de hulp van een paar vrienden die haar trouw zijn gebleven, slaagt Leila erin de spelen in haar voordeel te beslechten en een revolutie te ontketenen bij de slaven van Neosalem.

Overige productgegevens

Held
Alleen

Reeks/Deel
Alleen 12

ISBN
9789031437726

Scenarist(en)
Vehlmann, Fabien

Tekenaar(s)
Gazzotti, Bruno

Genre(s)
Jeugd, Thriller

Uitgever
Dupuis

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00