Alleen 14 - De Beschermers

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Beschermers
Nieuw
Alleen 14
Softcover
€ 9,99

Inhoud

In het nieuwe album zijn de vijf hoofdpersonages eindelijk weer bij elkaar. Samen met het Middernachtkind, dat dankzij de krachten van Yvan weer zichzelf is geworden, leiden ze een verzetsgroep tegen de stad Neosalem, geleid door Saul, Toussaint en de raadsheren van de eerste familie, die vastbesloten zijn hun macht over Limbo uit te breiden. Maar elke minuut telt: het verzet moet een manier vinden om de poorten van het paradijs te openen voordat Limbo wordt opgeslokt door het kwaad.
Overweldigd door deze uitdagingen, die hun krachten ver te boven lijken te gaan, besluiten onze helden zich op één missie te concentreren: het mysterie van de Nacht van de Engelen ontrafelen en Camille helpen zich haar dood te herinneren, die de sleutel tot hun redding lijkt te zijn. Maar om erachter te komen wat er die nacht met hen is gebeurd, moeten de vijf hun krachten leren beheersen en ontsnappen aan de angstaanjagende dreiging die Saul in gang heeft gezet: een Protector, geprogrammeerd om op zijn doelwit te jagen tot zijn laatste dood.

Overige productgegevens

Held/serie: Alleen
Reeks/Deel: Alleen 14
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002279843
Scenarist(en): Vehlmann, Fabien
Tekenaar(s): Gazzotti, Bruno
Genre(s): Jeugd, Thriller
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00