Alles van W. Vance 6 - Howard Flynn

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Luitenant Howard Flynn komt kersvers van de High Naval School als hij zich in 1785 inscheept op een vaartuig van de Royal Navy. Na een veelbewogen kennismaking met het leven op zee zal hij met gevaarlijke opdrachten worden belast... 
Toen in 1964 'De eerste reis van luitenant Howard Flynn' in het weekblad 'Kuifje' verscheen, hadden zijn geestelijke vaders al naam gemaakt. Scenarist Yves Duval was eerst en vooral de schrijver van tientallen 'waar gebeurde' verhalen, die een groot aantal tekenaars in staat hadden gesteld hun talent te bewijzen. In samenwerking met Duval bekeerde William Vance, na een succesvolle loopbaan in de reclame, zich op briljante wijze tot de Negende Kunst. Voor deze liefhebber van de grote zeilschepen liet Yves Duval zich inspireren door de grote zeeslagen uit het verleden. Het succes van deze schitterend verbeelde en nauwgezet gedocumenteerde verhalen zette de uitgever ertoe aan om de auteurs te vragen een reeks in dezelfde geest op te zetten. Zo werd Howard Flynn geboren, wiens avonturen in de lijn liggen van de dynamische 'Captain Courageous', die op het witte doek gestalte kreeg in Errol Flynn. Na zijn eerste hachelijke avontuur zal Howard van Lissabon naar Rio reizen als begeleider van de dochter van een ambassadeur van Engelands vijanden, die dreigen tot 'De Aanval' over te gaan. Vervolgens zal hij het mysterie van 'De Tijgerklauw' ontsluieren, die de dood van acht kapiteins op zijn geweten heeft. In het kielzog van deze schitterende strips is hij daarenboven de hoofdpersoon van enkele opwindende, geillustreerde romans.

Overige productgegevens

Held/serie: Alles van W. Vance
Reeks/Deel: Alles van W. Vance 6
ISBN: 9789055813001
Scenarist(en): Duval, Yves
Tekenaar(s): Vance, William
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00