Alvin Norge 1 - @hell.Zcom

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Quasi nieuw

Ooit was Alvin Norge een kei in het hacken van computers. Toen de FBI hem wist op te sporen en hem betrapte terwijl hij door andermans bankrekeningen surfte, werd hij tot drie maanden gevangenisstraf veroordeeld. Nadien heeft hij zijn leven gebeterd en zich bekeerd tot het vervaardigen van computerbeelden. Zijn nieuwste creatie is het virtuele personage Kimberley, een verleidelijke pin-up die een avonturenspel op CD-ROM een vleugje erotiek moet verlenen. Heel onschuldig allemaal, ware het niet... Op een nacht ontsnappen de pixels van Kimberley op geheimzinnige wijze van de harde schijf waarop ze zijn opgeslagen en veranderen in een onstuitbaar en verwoestend computervirus dat wordt gedreven door de wil om te doden! Na alle beeldschermen van de vluchtleiding in Houston te hebben besmet, duikt het op in de computers van het ruimteveer Atlantis en stuurt het de atmosfeer in om daar te desintegreren. Achtervolgd door zijn verleden als hacker wordt Norge ervan verdacht het brein achter deze nieuwe vorm van terroristische aanslagen te zijn en moet hij zwaar aangeslagen een onderduikadres in New York zoeken...
Hoe kan een onschuldig digitaal beeld plotseling de hele planeet van angst laten sidderen? Het eerste deel van deze gloednieuwe reeks probeert daarop een antwoord te geven. Een hypermoderne thriller over computers en virtuele werelden. Een computergestuurd monster van Frankenstein van de 21ste eeuw. Zinderende spanning gegarandeerd!
Een hacker als held die een nieuwe generatie van lezers zal aanspreken.

Overige productgegevens

Held
Alvin Norge

Reeks/Deel
Alvin Norge 1

Scenarist(en)
Lamquet, Christian

Tekenaar(s)
Lamquet, Christian

Uitgever
Lombard

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

Deel 1-5
2. Morphing Amer
3. Lucyber
4. Shanghai Hypothese
5. Quantum

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00