American Dreams 1 - American Dreams

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

American Dreams
Nieuw
American Dreams 1
Hardcover
€ 19,95

Uitgave omschrijving

Met 4 extra pagina's

Inhoud

Reboot Comics geeft zowel oude als nieuwe verhalen uit. American Dreams is eigenlijk een eerder in het Engels verschenen comic op regulier albumformaat. De uitgeverij pikte het op van de Indonesische tekenaar Dody Eka. Het scenario is van de Amerikaanse gelegenheidsscenarist Daniel Kalban. Samen presenteren ze een historisch gesitueerd verhaal met fantasy en fictie.

New York City. Lente, 1900. Jake Gold, een Joodse immigrant, worstelt overdag in een sweatshop en vecht ‘s nachts in een bende. Hoewel hij een beter leven wil, kan hij niet ontsnappen aan zijn dagelijkse routine. Maar door een verrassende wending in Jakes leven, komt zijn toekomst er totaal anders uit te zien.

Het verhaal van Daniel Kalban is een kruising tussen fantasy en historische fictie. Dit avontuur, boordevol actie, brengt tevens feiten rond 1900 in New York aan het licht. Historische figuren als Thomas Edison, J.P. Morgan en zelfs Harry Houdini zijn veelvoorkomend in deze strip. Tekenaar Dody Eka, op zijn beurt, geeft een levendig beeld van New York in die tijd die samengaan met mysterieuze krachten, fantasie en Tesla!

Overige productgegevens

Held/serie: American Dreams
Reeks/Deel: American Dreams 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789492865991
Scenarist(en): Kalban, Daniel
Tekenaar(s): Eka, Dody
Genre(s): Actie
Uitgever: Reboot Comics

Ook beschikbaar

American Dreams
Nieuw
American Dreams 1
Softcover
€ 9,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00