Kronieken van Amoras, de 1 - De zaak Krimson #1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Dit album bevat een genummerde en gesigneerde prent.
Linnen rug.
Oplage: 250 ex.

Inhoud

‘Wat als Suske en Wiske uit elkaar gehaald worden en op een onbekende plek in tijd en ruimte gedropt worden?’, dat was het uitgangspunt van de zesdelige saga Amoras. Het lijkt een vreemde vraag, maar het leverde wel een van de meest succesvolle stripprojecten van de laatste jaren op. En het universum van Suske en Wiske roept nog veel meer vragen op. Vragen die op hun beurt weer aanleiding kunnen geven tot nieuwe avonturen onder de noemer Amoras, De Kronieken: korte cycli van een aantal albums die verder spinnen op de wereld van Suske en Wiske, en die van Amoras.

Een van die vragen is ‘Hoe kennen Lambik en Krimson elkaar?’. In het album Het rijmende paard is Lambik de enige die Krimson kent als slechterik - hebben die twee een verleden samen? Is Krimson altijd al een kwaadaardige psychopaat geweest, of heeft het leven hem in die richting geduwd? Of heeft Lambik er iets mee te maken?

Overige productgegevens

Held
Amoras

Reeks/Deel
Kronieken van Amoras, de 1

Scenarist(en)
Legendre, Marc
Vandersteen, Willy

Tekenaar(s)
Cambré, Charel

Genre(s)
Avontuur

Uitgever
Standaard Uitgeverij

Productgroep
Stripboeken

Ook beschikbaar

De zaak Krimson #1
Nieuw
Kronieken van Amoras, de 1
Softcover
€ 7,99
De zaak Krimson #1
Nieuw
Kronieken van Amoras, de 1
Luxe/Velours
€ 129,95

In deze reeks

2. De zaak Krimson #2
3. De zaak Krimson #3
4. Gardavu!

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00