Andreas - Collectie - The art of Andreas

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

The art of Andreas
Nieuw
Andreas - Collectie
Hc+prent
€ 55,00

Uitgave omschrijving

Hardcover uitgave met prent

Inhoud

Andreas is een gepassioneerd stripauteur, die met veel aandacht voor het fantastische en het avontuur zijn complexe verhalen schrijft, die hij vervolgens uitwerkt tot uiterst gedetailleerde strippagina’s en duizelingwekkende tekeningen. De geslaagde samenwerking met Isa Cochet, die steeds voor prachtig kleurwerk zorgt, brengt de werelden van de personages Rork en Capricornus volledig tot leven.

The Art of Andreas bundelt een selectie van dit grafisch zeer bijzondere tekenwerk, waarbij niet alleen de voltooide prenten zijn opgenomen, maar vaak ook meerdere voorafgaande schetsen, zodat het creatieve proces van de kunstenaar goed te volgen is.

Daarnaast biedt het boek maar liefst acht uitklapbare pagina’s en is er een losse prent als bonus toegevoegd. Het geheel maakt dit boek tot een overrompelende ervaring voor liefhebbers van strips en klassieke grafiek. Met een voorwoord van stripkenner Antoine Maurel.

Overige productgegevens

Held/serie: Andreas - Collectie
Reeks/Deel: Andreas - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789089882714
Scenarist(en): Andreas (Andreas Martens)
Tekenaar(s): Andreas (Andreas Martens)
Genre(s): Artbook
Uitgever: Sherpa

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00