Angry Birds - Stella 2 - De boze piggieprinses

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Trek eropuit met Stella en haar vriendinnen in dit nieuwe album van de afgeleide reeks van Angry Birds. Het leven op Golden Island draait op volle toeren. Terwijl Gale onvermoeibaar het gouden ei zoekt, verzinnen haar ex-vriendinnen allerlei spelletjes om hun dagen op te vrolijken. Zo houden ze een Andersomdag of organiseren ze een wedstrijdje moppentappen. Ook de Boosaardige Prinses doet enthousiast mee. Misschien zelfs iets té enthousiast.

Angry Birds Stella = afgeleide game van hyperpopulaire Angry Birds en draait rond vrouwelijke helden en de waarden van vriendschap. Korte gags van één of enkele pagina's, afgewisseld met korte tekstjes waarin de personages speel- en knutseltips geven.

Overige productgegevens

Held/serie: Angry Birds
Reeks/Deel: Angry Birds - Stella 2
ISBN: 9789462104365
Scenarist(en): Alwett, Audrey , Melanÿn (Mélanie Turpyn)
Tekenaar(s): Kmixe
Genre(s): Avontuur, Humor, Jeugd
Uitgever: Ballon

In deze reeks

Pakket 1-2

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00