Angry Birds - Movie comics 2 - Nooit eens rust

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Maar waarom zijn ze toch zo kwaad? De film Angry Birds biedt een antwoord op de vraag die miljarden fans van het Rovio-spelletje al 7 jaar lang bezighoudt. Dit verhaal neemt je mee naar een eiland waar alle vogels gelukkig zijn. Allemaal? Neen, want een klein groepje rebelleert nog steeds tegen de leuke sfeer!

Deze nieuwe, exclusieve strip vertelt ons meer over de hilarische pogingen van Red en zijn kompanen om hun plaats te vinden te midden van deze dictatuur van geluk, via het werk of ... via de liefde? Net als in de bioscoop vinden de Angry Birds in deze strip een nieuwe bries die hen vleugels geeft!

Nieuwe stripavonturen in dezelfde setting als de film.

Overige productgegevens

Held/serie: Angry Birds
Reeks/Deel: Angry Birds - Movie comics 2
ISBN: 9789462104204
Scenarist(en): Diverse scenaristen
Tekenaar(s): Diverse tekenaars
Genre(s): Humor, Kinderen
Uitgever: Ballon

In deze reeks

Pakket 1-3
1. Een nieuwe start
3. Ten aanval!

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00