Angry Birds 2 - Piggies in het paradijs

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Jong en oud hebben al miljoenen Angry Birds gekatapulteerd op de bouwwerken van de Bad Piggies, maar wie kent de grappige vogeltjes écht ? Ver weg van de (computer)schermen blijken ze een kleurrijk bestaan te leiden !
Van de beroemde Red over de opvliegende Terence tot de hyperactieve blauwtjes Jay, Jake en Jim: iedereen is van de partij! In de stripreeks Angry Birds volgen de kortverhaaltjes rond de fenomenale vogels elkaar in sneltempo op. Het tekenwerk is van een collectief van de beste internationale (kinder)striptekenaars.

Overige productgegevens

Held/serie: Angry Birds
Reeks/Deel: Angry Birds 2
ISBN: 9789462102064
Scenarist(en): Oost, Pascal
Tekenaar(s): Cavazzano, Giorgio
Genre(s): Humor
Uitgever: Ballon

In deze reeks

1. Operatie Omelet
3. Piggyland

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00