Piet Wijn - Diversen - Annemoon

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Piet Wijn is een kunstenaar die met tekeningen een verhaal kan vertellen. Die kwaliteit komt in dit boek volledig tot zijn recht, omdat hij vertelt zonder tekst. Annemoon en haar medebewoners komen tot leven in dat wonderlijke wereldje zoals alleen Piet Wijn die vorm kan geven. De wereld van een kind van rond de zeven jaar is een wereld waarin alles vastomlijnd vastligt. Dat geeft zekerheid en een veilig gevoel. Annemoon is een verhalende reeks waar in kinderen van 7 (tot 77) zonder voorbehoud het aandurven een fantastische wereld in te stappen vol gevaar, dreiging en ondeugden van haar medebewoners die ons zo eigen kunnen zijn. Zelfs een knoestige, oude treurwilg in een winters landschap kan met een warm gevoel de lente afwachten. Piet Wijn kent de magie die achter de stripkunst schuilgaat. Het idee is van Patty Klein

Overige productgegevens

Held/serie: Annemoon
Reeks/Deel: Piet Wijn - Diversen
Scenarist(en): Klein, Patty
Tekenaar(s): Wijn, Piet

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00