ST EX (Saint-Exupéry) - Een Prins in zijn Citadel

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Een Prins in zijn Citadel
Nieuw
ST EX (Saint-Exupéry)
Hc+stofomslag
€ 39,95

Uitgave omschrijving

Met leeslint

Snelle bestellers krijgen er (bij bestelling vanaf €70,- i.v.m. pakketpost), GRATIS een luxe A3-kunstdruk bij cadeau (zolang de voorraad strekt)

Inhoud

176 pagina's dikke geïllustreerde biografie over het leven Antoine de Saint-Exupéry, vliegenier van de Aeropostale en auteur van 'De Kleine Prins'.

Met bijna 200 miljoen verkochte exemplaren behoort De kleine prins sinds het bestaan van de schrijfkunst tot de meest gelezen boeken van de wereld. De auteur, Antoine de Saint-Exupéry, bijgenaamd Saint Ex, was een tegenstrijdige persoonlijkheid. Iedereen kent zijn naam, en weet dat hij een van de piloten was die geschiedenis hebben geschreven met Aéropostale, en tijdens de oorlog is omgekomen.

Bovenal heeft die karakteristieke kerel echter een bijzonder veelbewogen bestaan van 44 jaar geleid en tijdens zijn korte leven zag hij kans om tien romans te schrijven, die tekenend zijn voor de twintigste eeuw. Het komt allemaal voorbij in dit boek, geschreven door journalist-piloot Bernard Chabbert, de zoon van een andere vliegenier van Aéropostale, die bevriend was met Saint Ex. De schitterende illustraties zijn gemaakt door een uitzonderlijke illustrator-piloot: Romain Hugault.

Overige productgegevens

Held/serie: Antoine de Saint-Exupéry
Reeks/Deel: ST EX (Saint-Exupéry)
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463068161
Scenarist(en): Chabbert, Bernard
Tekenaar(s): Hugault, Romain
Genre(s): Biografie, Vliegtuigen
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Ook beschikbaar

Een Prins in zijn Citadel
Nieuw
ST EX (Saint-Exupéry)
Luxe
€ 149,95

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00