Aquaman - New 52 (RW) 1 - De Trog

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De Trog
Nieuw
Aquaman - New 52 (RW) 1
Hardcover
€ 17,95

Inhoud

Aquaman - De trog bundelt de eerste zes hoofdstukken van de nieuwe serie van schrijver Geoff Johns en tekenaar Ivan Reis, die met de koning van de zeeën een nieuwe en moderne weg inslaan.

Aquaman heerst als een vorst over de zeven wereldzeeën. In de bovenwereld, een wereld die hij samen met de mooie maar dodelijke Mera beschermt, is hij echter volledig uit zijn element. De mensen daar nemen hem niet serieus en doen hem af als het lachertje onder de superhelden. Ze mogen hem weliswaar niet, maar ze zullen hem nog hard nodig hebben, want uit de peilloze diepten van de oceaan duikt een nieuwe dreiging op. Daar, kilometers onder het wateroppervlak, op een plek waar geen licht meer komt, kent het leven alleen honger en haat. De trog gaat open en de nachtmerrie begint. Aquaman moet een keuze maken tussen het volk in het water en het volk aan land, voor de hele wereld in de gapende muil van de trog verdwijnt.

Overige productgegevens

Held/serie: Aquaman
Reeks/Deel: Aquaman - New 52 (RW) 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9788866917922
Scenarist(en): Reis, Ivan
Tekenaar(s): Johns, Geoff , Prado, Joe
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

2. De Others
3. De troon van Atlantis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00