Aquarica 2 - De reuzenwalvis

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Op 28 mei 2021 overleed de Belgische stripmaker en gameontwikkelaar Benoît Sokal. Precies een jaar later publiceerde de Franse uitgeverij Rue de Sèvres het vervolg en slot van het tweeluik Aquarica, dat Sokal tekende op scenario van zijn voormalige klasgenoot en goede vriend François Schuiten. Sokal schreef zelf ook mee aan het verhaal dat aanvankelijk was bedoeld als een lange animatiefilm. Sokal was echter nog niet klaar met de voltooiing van hun gezamenlijk project. Als hommage aan zijn overleden vriend en collega heeft Schuiten die taak op zich genomen zodat het verhaal afgerond kon worden. De laatste pagina's zijn dus getekend door Schuiten.

John Greyford en luitenant O’Bryan zijn aan boord van de vreemde onderzeeër van Aquarica op weg naar haar verafgelegen geboorteplaats, die op de rug van een reusachtige walvis zou liggen. Aan het einde van hun reis openbaart zich een nieuwe wereld die buiten de realiteit lijkt te staan. Maar het evenwicht is er broos. Baltimore en zijn mannen willen die wereld doen verdwijnen, gedreven door hun wraaklust. Er ontspint zich een achtervolging tussen de walvisjagers en onze drie helden, met het voorbestaan van die wondere wereld als inzet.

Overige productgegevens

Held/serie: Aquarica
Reeks/Deel: Aquarica 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463945080
Scenarist(en): Schuiten, François , Sokal, Benoît
Tekenaar(s): Schuiten, François , Sokal, Benoît
Genre(s): Drama, Fantasy
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

1. Roodhaven

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00