Arawn 1 - Bran de Vervloekte

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Arawn is een spin-off van het succesvolle Sagen van de Tafelronde. De tekeningen zullen de liefhebbers van Slaine en De Kronieken van de Zwarte Maan aansprken.

Monster, Gruwel, Demon….. De mensen denken dat ik de duivel ben. Maar wat weten ze over de koning van de hel? Wat weten ze over goed en kwaad? Mensen…. Kleine kwetsbare schepsels die in angst leven. Domme wezen, Blond, dwaas, bang. Mensen zijn onwetend…. Mijn naam is Arawn. Ik ben de heer van de verbrande aarde. De koning van de hel. De vorst van doden. De mensen beven voor me. Ze hebben gelijk. Ik ken geen genade. Ik veracht zwakheid. Ik ben de god van de woede. De god van de wraak… Toch is dat niet altijd zo geweest. Ooit was ik een mens, geboren uit de buik van een moeder…

Overige productgegevens

Held/serie: Arawn
Reeks/Deel: Arawn 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088101960
Scenarist(en): Breton, Ronan le
Tekenaar(s): Grenier, Sébastien
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

2. De banden van het bloed
3. De slag van Cad Goddun
4. De bloedketel
5. Hergeboorte

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00