Arcadia Archief 51 / Archie Cash - Wie Heeft Jack London Vermoord?

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Uitvoering: hardcover met blauwe linnen rug verpakt in een luxueuze doos met 2 gesigneerde kleurenprenten
Oplage: 50 ex. genummerd & gesigneerd

Inhoud

"'Never say never again' betekende midden jaren 1980 een (eenmalige) terugkeer van Sean Connery naar het grote scherm als James Bond. Niemand had ooit gedacht dat de Schotse acteur zich nogmaals de rol zou aanmeten van de charismatische womanizer en superspion. Wat moet dan gezegd van de op Charles Bronson geïnspireerde Archie Cash, van wie tussen 1973 en 1988 vijftien strips verschenen bij uitgeverij Dupuis. Met Curare leek er een definitief einde te komen aan de exotische avonturen van de spierbalrollende actieheld, maar dat was dan zonder striptekenaar Malik gerekend.

Na ettelijke albums van de kleine liefdesgod Cupido, vond de auteur met Aziatische roots de tijd gekomen om zijn wenkbrauw-fronsende krachtpatser nieuw leven in te blazen met een nieuw en spannend avontuur.

In Wie Heeft Jack London Vermoord? gaat Archie Cash op zoek naar Jack London, een tweederangs-schrijver die er meerdere namen op na houdt en die meer weet over de boot van onze gespierde held die hem in het midden van de Amazone ontstolen werd. Dat de zoektocht van Cash niet over rozen zal gaan, wordt hem al snel duidelijk als er duistere figuren hem het leven zuur maken.

Wie Heeft Jack London Vermoord? is niet alleen het resultaat van het creatieve talent van tekenaar Malik, maar eveneens van Jean-Marie Brouyère (1943-2009), geestelijke vader van de stripreeks Archie Cash, en eveneens scenarist van avonturen van Zakkenloper en Blasius (Bernard Hislaire), De Blauwe Sperwer (Sirius) en Tommy Banco (Eddy Paape).

Overige productgegevens

Held/serie: Archie Cash
Reeks/Deel: Arcadia Archief 51
Subreeksen/Deel: Archie Cash
ISBN: 9789491657597
Scenarist(en): Brouyère, Jean-Marie
Tekenaar(s): Malik (William Tai)
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Arcadia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00