Armel Gaulme - Artbook - The BESTiary

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Artbook - The BESTiary
Nieuw
Armel Gaulme
Hardcover
€ 20,00

Inhoud

"Zoals velen ben ik opgegroeid met Beatrix Potters pratende bestiarium, Puss in Boots en Fantastic Mister Fox. Toen ik ongeveer zeven was, keek ik naar de kerstuitzending met films van Wolfgang Reitherman, een van de "Nine Old Men" uit de Disney-animatiestudio's. Sindsdien heb ik de tekenaars altijd met verbazing gadegeslagen die met plezier de karakters van hun medemensen vastlegden en ze transformeerden naar dierlijke fysieken.
Ieder dier werd zorgvuldig uitgekozen om menselijke karaktereigenschappen weer te geven. Als ik denk aan die pratende dieren die me als kind betoverden, herinner ik me realistische, plausibele wezens met echte gezichten en authentieke uitdrukkingen. Het waren personages die ik graag had willen leren kennen. Vele jaren later begon ik me op mijn beurt voor de lol te verdiepen in deze "dieren". (maar zijn ze dat echt?)
Ik bedank mijn kinderen dat ze me gevraagd hebben om een groot aantal van hen te scheppen, om hen te vermaken. Ik zal heel blij zijn als de enkele personages die hier worden getoond er op hun beurt in slagen jou een beetje te laten dromen..." Armel Gaulme

Overige productgegevens

Held/serie: Armel Gaulme
Reeks/Deel: Armel Gaulme
Taal: Frans
ISBN: 9791096315826
Tekenaar(s): Gaulme, Armel
Genre(s): Artbook, Dieren
Uitgever: Editions Caurette

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00