Arthur 7 - Peredur de Onbevangene

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Peredur wordt door zijn moeder verborgen gehouden, ver weg van de wereld. Zijn vader en zijn broers zijn gesneuveld en dat mag hem niet overkomen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Peredur trekt er toch op uit en ondergaat in razendsnel tempo zijn opleiding tot krijger ñ een van de beste strijders in het gezelschap van Arthur. Maar hij moet nog wel een gevaarlijke tegenstander overwinnen: de toverkracht van de Kaer Loyw. Peredur is de Keltische naam voor Parzival. Ook in dit verhaal herschept scenarist David Chauvel de (Keltische) oerversie van de Parzival. Het tekenwerk is zoals ook in de vorige delen uitstekend verzorgd door Jerome Lereculey. Dit zevende deel is het begin van de laatste trilogie in de Arthur-reeks.

Overige productgegevens

Held/serie: Arthur
Reeks/Deel: Arthur 7
Taal: Nederlands
ISBN: 9789058852465
Scenarist(en): Chauvel, David
Tekenaar(s): Lereculey, Jérôme
Genre(s): Fantasy, Geschiedenis
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00