Arthus Trivium 4 - Het onzichtbare leger

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het onzichtbare leger
Nieuw
Arthus Trivium 4
Softcover
€ 9,99

Inhoud

Nostradamus zoon en volgelingen zijn verdeeld. In het atelier van de schilder Caron zoeken Angelique en Angulus naar een spoor van de verdwenen Gabrielle. Angelique laat zich in trance brengen en krijgt een visioen. Daarin ziet ze dat het meisje werd aangetrokken door een groep vrijgevochten vrouwen. Aan de andere kant bieden Arthus en Cesar het hoofd aan de vrouwen van Cucuron. Onder leiding van de heks Melisande willen die hun dochters wreken die verkracht en vermoord zijn door de mannen van dorp.

Niets kan de emancipatie van de vrouw nog stuiten. De vrouwen vormen front met maar één doel: de macht terugeisen die hen is afgenomen! De mannen zetten zich maar beter schrap want het onzichtbare leger rukt op. En Arthus lijkt er zich persoonlijk mee te gaan moeien.

Slot van het tweede tweeluik. Historische avonturenreeks met een flinke scheut fantasy. Verbluffende tekeningen en inkleuring van JuanLuis Landa. Ook Marini (De Schorpioen, Adelaars van Rome, Batman) steekt de loftrompet: "Lang leve de concurrentie als ze op deze manier excelleert!".

Overige productgegevens

Held/serie: Arthus Trivium
Reeks/Deel: Arthus Trivium 4
ISBN: 9789085585497
Scenarist(en): Raule (Raúl Anisa Arsís)
Tekenaar(s): Landa, Juan Luis
Genre(s): Avontuur, Historisch
Uitgever: Dargaud

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00