Aspe 2 - IJskoningin

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

IJskoningin
Nieuw
Aspe 2
Softcover
€ 5,95

Inhoud

Virginie Patou, een talentvolle kunstschaatser én deelneemster aan het prestigieuze 'Brugse IJsfestijn' wordt vermoord teruggevonden in een koelruimte van de ijshal. Uit het pathologisch onderzoek blijkt dat Virginie enkele minuten voor haar dood nog gemeenschap heeft gehad.

De organisator van het evenement, Lodewijk Verdonck, is hoogst ongelukkig met de negatieve reclame die het moordonderzoek met zich meebrengt en verzoekt Van In dan ook de schaatsers zo weinig mogelijk lastig te vallen. Dient het gezegd dat dit verzoek in dove-mansoren valt bij Van In?

Ijskoningin is het tweede album in een nieuwe reeks getekende Aspe-verhalen, gebaseerd op het scenario en de karakters van de televisiereeks. De strip neemt je mee naar het schone Brugge van hoofdinspecteur Van In en onderzoeksrechter Hannelore Martens. Samen met hun collega's moeten ze het hoofd bieden aan een nieuwe misdaadgolf die de stad aan het Minnewater teistert.

Overige productgegevens

Held/serie: Aspe
Reeks/Deel: Aspe 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789002224829
Scenarist(en): Degraeve, Pieter
Tekenaar(s): Maeyer, Luc de
Genre(s): Thriller
Uitgever: Standaard Uitgeverij

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00