Aspis 1 - De dwerg met de ectoplasma's

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De dwerg met de ectoplasma's
Nieuw
Aspis 1
Softcover
€ 11,25

Inhoud

De nieuwe reeks Aspis van Druïden-tekenaar Lamontagne is een originele en sfeervolle detectivereeks in een fantasierijke setting.

Van het beroemdste medium, dat heel Parijs raadpleegde, blijven nog slechts twee bloederige oogballen temidden van gebroken porseleinen poppen op de grond… Waan je je niet in een tweestuiverroman waar het volk zo gek op is? Voor Auguste Dupin, verfijnd speurneus en punctueel wetenschapper, is de verklaring logisch. Je moet ze alleen weten te vinden. Maar dat is zonder zijn extravagante assistente gerekend, Flora Vernet, die met haar kersvers diploma van Toegepaste Wetenschappen graag op eigen vleugels zou vliegen.

Een gediplomeerde vrouw, stel je voor… De vrouwelijke enggeestigheid zal wel gauw de bovenhand halen, daar is Dupin zeker van. Flora is koppig, ambitieus en dapper. Dat bevalt de strikte “onderzoeker-fenomenoloog” wel. En hij zal op zijn verbeeldingrijke assistente moeten rekenen om klaarheid te brengen in deze wrede affaire!

Overige productgegevens

Held/serie: Aspis
Reeks/Deel: Aspis 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088102172
Scenarist(en): Gloris, Thierry
Tekenaar(s): Lamontagne, Jacques
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00