Aspis 2 - Het goud van de misdaad

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het goud van de misdaad
Nieuw
Aspis 2
Softcover
€ 11,25

Inhoud

De nieuwe reeks Aspis van Druïden-tekenaar Lamontagne is een originele en sfeervolle detectivereeks in een fantasierijke setting.

De grote Auguste Dupin is er nog niet in geslaagd het mysterie van de verdwijning van de dwerg met de ectoplasma’s op te lossen. Hij moppert, zoals gewoonlijk. Koppig volgt Dupin het geringste spoor op basis van de kleinste aanwijzing. Zijn assistente Flora Vernet voert een dergelijk onderzoek maar op veel minder orthodoxe wijze. En veel efficiënter.

De levenslustige en strijdlustige Flora wordt door Dupin ver van zijn zaken gehouden –want detectivewerk is geen vrouwenzaak-. Door zich voor meer uit te geven dan ze echt is, krijgt Flora haar eerste klant: Hugo Beyle, wiens zakhorloge gestolen werd.

Maar al gauw blijkt dat beide onderzoeken samenlopen! Analyse van sporen, reconstructie van feiten, confrontatie van de resultaten en tenslotte… occultisme! De afloop van dit raadsel gaat resoluut voorbij de grenzen van het rationele. De vraag is dus: heb je lef genoeg om onze helden te volgen op de wegen van het ongewone?

Overige productgegevens

Held/serie: Aspis
Reeks/Deel: Aspis 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088103063
Scenarist(en): Gloris, Thierry
Tekenaar(s): Lamontagne, Jacques
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00