Aspis 4 - Vampiers en dramatiek

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Vampiers en dramatiek
Nieuw
Aspis 4
Softcover
€ 10,25

Inhoud

Een vreemd circus slaat in Rijsel de tenten op. Het heeft ongeziene attracties en het blijkt uiterst extravagant te zijn. Nog maar pas bekomen van haar vorige avontuur, valt de energieke en rationele Flora voor de charmes van de komiek uit de spooktrein: de mysterieuze graaf Von Schreck. Ze raakt volledig in zijn ban en lijkt gebeten om hem terug te zien. Letterlijk zelfs. Maar 's nachts valt ze ten prooi aan steeds terugkerende nachtmerries. Hugo neemt haar in huis, in de hoop zijn vriendin er terug bovenop te krijgen. Detective Dupin en zijn assistent, Nimber, schieten hen te hulp. Maar Flora verliest al gauw de moed... en tegelijk haar leven. Ondertussen zaait haar belager dood en verderf...

Slot van de tweede cyclus van deze knap getekende humoristische detectieve-serie boordevol bovennatuurlijke gebeurtenissen! Topreeks van de tekenaar van De Druiden.

Overige productgegevens

Held/serie: Aspis
Reeks/Deel: Aspis 4
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088107085
Scenarist(en): Gloris, Thierry
Tekenaar(s): Lamontagne, Jacques
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00