Assassin's Creed - Dark Dragon 9 - Zonsondergang 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Zonsondergang 1
Nieuw
Assassin's Creed - Dark Dragon 9
Softcover
€ 10,95

Inhoud

Deze strip is gebaseerd op de immens populaire game Assassin’s Creed van Ubisoft. In deze Assassin’s Creed strip duikt de nieuwelinge uit de vorige reeks een nieuwe historische periode in! Leef mee met de genetische herinneringen van Charlotte de la Cruz over het Inca-rijk, als ze op zoek gaat naar het verborgen geheim in haar verleden dat de Assassins de toekomst in kan leiden.

2016: Charlotte, Galina en Kody zitten ondergedoken in een hotel in Mexico-Stad. Galina heeft haar been gebroken, en terwijl zij zichzelf verdooft met morfine, probeert Charlotte de boodschap van Consus over de 'Kennisbewaarders' te ontcijferen. Vervolgens gaat ze op zoek naar de moeilijk te lokaliseren Erudito, een groep hackers bekend om hun aanvallen op  Abstergo. Het lukt haar een aanwijzing te vinden, en ze vraagt Kody haar weer te verbinden met de Animus.
1536: Peru. Charlotte’s voorouder Quila is een chasqui binnen het Inca-rijk. Chasqui waren koeriers, die rennend berichten (quipu) en spullen overbrachten, meestal via een aflossingssysteem.
Quila is er trots op een snelle renner te zijn en doet haar best indruk te maken op de dorpsouden. Maar de meesten vinden dat ze beter een 'goede echtgenote' kan zijn. En dan krijgt Quila een bericht in handen over een complot om keizer Manco te vermoorden.

Overige productgegevens

Held/serie: Assassin's Creed
Reeks/Deel: Assassin's Creed - Dark Dragon 9
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460787089
Scenarist(en): Del Col, Anthony , McCreery, Conor
Tekenaar(s): Edwards, Neil , Nunes, Ivan
Genre(s): Actie, Avontuur
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00