Asterix 2 - Het gouden snoeimes

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het gouden snoeimes
Nieuw
Asterix - Luxe
Luxe
€ 49,00

Uitgave omschrijving

Asterix en het gouden snoeimes is het tweede album uit de reeks, een legendarisch album. Deze luxe-editie is 128 pagina’s dik, gedrukt op kwaliteitspapier en op groot formaat, waardoor het tekenwerk optimaal tot zijn recht komt. Naast het volledige verhaal in kleur, is het album aangevuld met een uitgebreid dossier met allemaal wetenswaardigheden over de totstandkoming van het album. Het volledige verhaal is bovendien in potlooduitvoering te bewonderen.

In Het gouden snoeimes verschijnen voor het eerst de beroemde karikaturen van Albert Uderzo. Hiermee begint een lange rij van Raimu, via Kirk Douglas en de Beatles tot Jacques Chirac, tot groot jolijt van de fysionomisten (en anderen). Een niet te missen uitgave.

Inhoud

Panoramix' gouden snoeimes is gebroken, een belangrijk attribuut in het bereiden van toverdrankjes en andere middeltjes. Alleen Amerix in Lutetia is in staat om degelijk materiaal af te leveren. Asterix stelt voor om samen met zijn vriend Obelix er naartoe te reizen, hoe gevaarlijk de tocht ook.

Overige productgegevens

Held/serie: Asterix en Obelix
Reeks/Deel: Asterix 2
Uitgavereeks: Asterix - Luxe
Taal: Nederlands
ISBN: 9789462107540
Scenarist(en): Goscinny, René
Tekenaar(s): Uderzo, Albert
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Éditions Albert René

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00