Atalante - Odyssee 2 - De eerste wedloop

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Ontdek de jeugd van Atalante! De rode kater Ramses neemt Atalante mee naar Egypte, op zoek naar de verdwenen Ishanti. Atalanta zal er kennismaken met Tyi, de vriend van Ishanti, Moun, de welwillende wachter en Vrouwe Ramose, de intimiderende danslerares. En wat Razor en de God Seth betreft, die broeden elk een plan uit om de tijd en de ruimte te beheersen en zich te wreken. Na de one-shot uitgave van Ishanti verschijnt het Egyptische danseresje eindelijk in een nieuw avontuur. Ditmaal niet alleen maar samen met Atalante. Het beste van twee Crisse-werelden in één stripverhaal!

Overige productgegevens

Held/serie: Atalante
Reeks/Deel: Atalante - Odyssee 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463060288
Scenarist(en): Crisse (Didier Chrispeels)
Tekenaar(s): Crisse (Didier Chrispeels) , Kisa, Evana
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00