Atom Agency 2 - Kleine kever

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Kleine kever
Nieuw
Atom Agency 2
Hardcover
€ 14,95

Inhoud

Sinds het einde van de oorlog heeft niemand Annette gezien, de mooie ambulancechauffeur: een heroïsche "Rochambelle".Vijf jaar later is het feest op de 36 Quai des Orfèvres: commissaris Vercorian staat op het punt om Public Enemy No. 1 te sluiten. Dus wanneer een voormalige metgezel om zijn hulp komt vragen bij het vinden van Annette, lost hij de zaak op door de verdiensten van zijn zoon, de privédetective van het Atom Agency, te prijzen.

Een retro detectiveverhaal vol humor en historische knipogen. Door Yann en Schwartz: het duo achter Gringos Locos en drie gesmaakte albums in de reeks Robbedoes door.

Insteek is een waargebeurde en ophefmakende overval uit de jaren vijftig die ook een van de inspiratiebronnen zou zijn geweest voor het Kuifje-album De juwelen van Bianca Castafiore. Zwierig tekenwerk in de atoomstijl in de lijn van Yves Chaland.

Overige productgegevens

Held/serie: Atom Agency
Reeks/Deel: Atom Agency 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031438891
Scenarist(en): Yann (Yannick le Pennetier)
Tekenaar(s): Schwartz, Olivier
Genre(s): Avontuur, Detective
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. De juwelen van de Begum

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00