Ayako 1 - Een meisje om van te houden

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Een familieroman met epische proporties - Ayako opent enkele jaren na de afloop van de tweede wereldoorlog, en de verhaallijn strekt zich uit over bijna een kwart eeuw. gaandeweg levert Tezuka impliciet commentaar op de nasleep en de gevolgen van WO II voor japan. Met zwarte humor als relativerend element presenteert hij zich hier als de japanse Emile Zola. Centraal in de verhaallijn staat de aartsconservatieve familie Tenge, met aan het hoofd de patraich Sakuemon. dagelijks ergert hij zich aan de teloorgang van de traditionele Japanse normen en waarden, het Amerikaanse gezag, en vooral aan de hervormingen die onder druk van het Amerikaanse bestuur worden doorgevoerd.

Overige productgegevens

Held/serie: Ayako
Reeks/Deel: Ayako 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789024548736
Scenarist(en): Tezuka, Osamu
Tekenaar(s): Tezuka, Osamu
Genre(s): Manga
Uitgever: Uitgeverij L

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00