Complete Baard en Kale 10 - De tussenjaren

Beschikbare uitgaven

De tussenjaren
Nieuw
Complete Baard en Kale 10
Hardcover
€ 33,95
De tussenjaren
Nieuw
Complete Baard en Kale 10
Luxe
€ 59,95

Inhoud

Tien jaar nadat hij het tekenwerk van Baard en Kale heeft overgenomen van bedenker Dineur, verlaat Will de reeks en stapt over naar concurrent Kuifje, waar hij artistiek directeur wordt. Zijn opvolger wordt Marcel Denis, een jonge tekenaar die al binnen de tekenstudio van Dupuis werkt. Enkele jaren lang krijgt Denis de vrijheid om naar eigen inzicht verhalen van Baard en Kale te maken, waarbij hij zelf ook de scenario’s schrijft. Deze verhalen zijn bij de latere albumuitgaven altijd overgeslagen, omdat het slapstickachtige karakter ervan minder goed paste in de lijn die Will en Rosy hadden ingezet.

Nu, meer dan zestig jaar na de eerste verschijning in Robbedoes, krijgen deze verhalen eindelijk een plek tussen de andere, in een eigen deel van De complete Baard en Kale, inclusief de pagina’s van het nooit voltooide verhaal De worstjes van dokter Snoss!

Overige productgegevens

Held/serie: Baard en Kale
Reeks/Deel: Complete Baard en Kale 10
Scenarist(en): Remacle, Marcel , Rosy, Maurice
Tekenaar(s): Denis, Marcel
Genre(s): Avontuur, Misdaad

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00