Bad Reputation 1 - Het ware verhaal van Emmett Dalton

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het ware verhaal van Emmett Dalton
Nieuw
Bad Reputation 1
Hardcover
€ 21,95

Inhoud

1908. Oklahoma. Emmett Dalton is al lang geen crimineel meer. Hij heeft zijn schuld aan de samenleving afbetaald en is tevreden met een discreet bestaan. Soms gaat hij zelfs naar de kerk om te proberen bidden! Dus wanneer een filmproducent hem aanbiedt een film over de wandaden van zijn legendarische broers en zussen te maken, is hij achterdochtig en weigert. Hij realiseert zich echter dat hem een kans wordt geboden om de mythe te ontvluchten en de reputatie van zijn familie redden.

De vier broers Dalton zijn niet als bandieten geboren. Integendeel. Ze namen allemaal de rol van maarschalk op zich aan het begin van hun carrière, en het leven van voortvluchtigen hebben ze later niet vrijwillig omarmd.

Wie anders dan Emmett, de enige overlevende, kan deze pijnlijke herinneringen op graven en zonder hypocrisie het ware verhaal van de Daltons vertellen?

Overige productgegevens

Held/serie: Bad Reputation
Reeks/Deel: Bad Reputation 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463739276
Scenarist(en): Ozanam, Antoine
Tekenaar(s): Bazin, Emmanuel
Genre(s): Western
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00