Bankgeheimen - USA 2 - Norman Brothers

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

We wisten al dat de financiële wereld weinig verheffend is, maar sinds de start van de reeks hebben Madoff, Kerviel en de crisis hun opwachting gemaakt. Na de verschillende technieken voor het witwassen van geld uit de doeken te hebben gedaan, belicht de reeks nu het internationale bankwezen van binnenuit. Zou het kunnen dat de beroemde en beruchte Norman Brothers bank failliet ging door een complot van zijn concurrenten? FBI-agenten Capelli en Horowitz gaan bij hun onderzoek van die schandalige hypothese uit en vallen van de ene verbazing in de andere.

Dit met zorg gedocumenteerde album, geschreven door Philippe Richelle en getekend door Dominique Het besluit een nieuwe cyclus vol glamour van deze succesvolle reeks!

Overige productgegevens

Held/serie: Bankgeheimen
Reeks/Deel: Bankgeheimen - USA 2
ISBN: 9789069699189
Scenarist(en): Richelle, Philippe
Tekenaar(s): Hé, Dominique
Genre(s): Detective, Thriller
Uitgever: Glénat

In deze reeks

3. Rood bloed
4. In God we trust
5. Dood in Bethlehem

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00