Barbapapa 13 - Barbapapa en de kleuren

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Prentenboek in oblong formaat waarin de Barbapapa's Michiel en Annabel helpen met het verven van de schutting. Aan de hand van de kleuren die de Barbapapa's hebben, wordt getracht jonge kinderen de verschillende kleuren te leren. Deel uit de reeks 'Ontdekken met Barbapapa'*. Heruitgave in een reeks prentenboeken uit de jaren '70 van de 20e eeuw over de wonderlijke Barbapapa-wezens die iedere willekeurige vorm kunnen aannemen, behulpzaam zijn en overal raad op weten onder het motto: huup-huup, Barbatruuk! De ouders en de zeven kinderen zijn herkenbaar door hun eigen kleur en naam. Matige, summiere tekst van gemiddeld drie regels onder of boven de platen; eenvoudig en direct taalgebruik. De voorbeelden in de tekst zijn niet goed gekozen en het geheel is rommelig. De tamelijk gedetailleerde, zwartomlijnde tekeningen beslaan steeds een dubbele pagina en zijn veelal in effen kleuren uitgewerkt. Ze ogen tijdloos. Op het achterplat de presentatie van de verschillende figuren. Als prentenboek bruikbaar maar om kleuters kleuren te leren is het beter een ander boek te kiezen. Vanaf ca. 3 jaar

Overige productgegevens

Held/serie: Barbapapa
Reeks/Deel: Barbapapa 13
ISBN: 9789025743550
Scenarist(en): Tison, Annette
Tekenaar(s): Tison, Annette
Genre(s): Kinderen
Uitgever: Gottmer

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00