Jean van Hamme - Barmhartigheid

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Barmhartigheid
Nieuw
Jean van Hamme
Hardcover
€ 29,99

Inhoud

Het 96 pagina's tellende hardcoveralbum Barmhartigheid is volledig geschreven door Jean Van Hamme. Het bevat zeven korte verhalen die getekend zijn door even veel tekenaars. Onder hen ook de Nederlandse Aimée de Jongh die ook nog eens de eer had de cover te mogen tekenen. De overige tekenaars zijn Emmanuel Bazin (Bad Reputations), Dominique Bertail (Madeleine, Verzetsstrijdster), Djief (Broadway), Christian Durieux (Eerlijke Lui), Ricard Efa (Django, Vonken en Vuur, Monet) en Jose Luis Munuera (De Blauwbloezen, Robbedoes en Kwabbernoot, Zwendel, De Campbells, Betoveringen, De Klerk Bartleby,...).

Een schrijver van detectiveverhalen wiens personages hem verraden. Een moordenaar op de vlucht in een parachutistenclub. Een scriptschrijver die zich het waanzinnige liefdesverhaal dat hemzelf overkomt, niet had kunnen voorstellen. Een handelaar in pillen die de tijd stilzetten. Of een koppelaarster uit de belle époque die voor haar grootste uitdaging staat. Dit zijn slechts enkele van de korte verhalen die de gevierde Jean Van Hamme voorstelde aan de crème de la crème van hedendaagse auteurs. Het resultaat? Kleine verhalende traktaties die afwisselend teder, sluw, wreed of sprankelend zijn, maar altijd verrassend en meesterlijk geschreven. Er is geen genade: je zult dit album niet kunnen wegleggen tot je het uit hebt!

Overige productgegevens

Held/serie: Barmhartigheid
Reeks/Deel: Jean van Hamme
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031440849
Scenarist(en): Hamme, Jean van
Tekenaar(s): Bazin, Emmanuel , Bertail, Dominique , Djief (Jean-François Bergeron) , Durieux, Christian , Efa (Ricard Fernandez) , Jongh, Aimée de , Munuera, José-Luis
Genre(s): Thriller
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00