Barracuda 5 - Kannibalen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Na het afwerken van De Klaagzang na de dood van Delaby keert Jérémy terug naar zijn eigen succesreeks. Jean Dufaux en Jérémy gunnen de piraten in deel 5 van Barracuda geen moment rust.

Terwijl Raffy wordt gegijzeld door de Spanjaarden, vluchten Maria, Goudron, Jean Recht-door-zee en Emilio naar het eiland Ranelagh. Maar de vreugde over het terugvinden van de Barracuda is van korte duur. Het eiland is niet gastvrijer dan Puerto Blanco: de folteringen van de Spanjaarden zijn heel wat beschaafder dan het kannibalisme van de Mooristam! Kan Blackdog op tegen hun tovenaar? De Kashar-diamant blijft nog steeds hebzucht oproepen...

Deel 5 zit vol onverwachte wendingen en gevechtsscènes. En de indrukwekkende Barracuda speelt een grote rol! Blackdog en de Barracuda zijn terug. Knap geschreven door Jean Dufaux en schitterend in beeld gebracht door Jérémy!

Overige productgegevens

Held/serie: Barracuda
Reeks/Deel: Barracuda 5
ISBN: 9789085583974
Scenarist(en): Dufaux, Jean
Tekenaar(s): Jérémy (Jérémy Petiqueux)
Genre(s): Piraten, Zeevaart
Uitgever: Dargaud

In deze reeks

1. Slaven
2. Littekens
3. Duel

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00