Baru - Collectie - Bella Ciao (uno)

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Bella Ciao (uno)
Nieuw
Baru - Collectie
Hardcover
€ 27,99

Inhoud

Vreemdelingenproblematiek op tragikomische wijze in beeld gebracht. De Franse stripauteur Hervé Barulea, beter bekend als Baru, gaat in Bella Ciao op zoek naar zijn Italiaanse roots en plaatst zijn eigen persoonlijke verhaal in het breder kader van de ervaringen van de Italiaanse immigranten in Frankrijk. Hij probeert een antwoord te vinden op een brandende vraag van onze tijd: Welk prijs moet een vreemdeling betalen om geen vreemdeling meer te zijn en onzichtbaar te worden in de Franse maatschappij? De vreemdeling is in dit geval Italiaans, maar de vraag is ongetwijfeld universeel.

Bella Ciao is een tragikomische mengeling van familiekroniek en fictie, persoonlijke anekdotes en wereldgeschiedenis. En terloops krijgen we het ware verhaal te horen achter Bella Ciao, het verzetslied dat in de hele wereld is omarmd door mensen die in opstand komen tegen onrecht en uitbuiting.

Deel 1 van 3.

Overige productgegevens

Held/serie: Baru - Collectie
Reeks/Deel: Baru - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789493109230
Scenarist(en): Baru (Hervé Barulea)
Tekenaar(s): Baru (Hervé Barulea)
Genre(s): (auto)biografie, Drama
Uitgever: Concerto books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00