Bas en Viola - Op zoek naar het geheim van het notenschrift

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Op zoek naar het geheim van het notenschrift
Nieuw
Bas en Viola
Softcover
€ 14,95

Inhoud

Samen met striptekenaar Leo Rijnders en vormgever Daisy van Tussenbroek, heeft Ivo maanden gewerkt aan zijn nieuwe trots “Bas & Viola – Op zoek naar het geheim van het notenschrift”, waarin de hoofdpersonages Bas & Viola op speelse wijze op zoek gaan naar het geheim van het notenschrift en de muziektheorie.

Door de stripvorm en het taalgebruik dat is aangepast op de jeugdige lezer is het boek voor kinderen zeer begrijpelijk en dé manier om de muziektheorie en het notenschrift te leren. Het boek is voor kinderen echt een feest om te lezen.

Continue zullen er allerlei leuke en leerzame spelletjes en content ontwikkeld worden om de muziektheorie op de leukst mogelijke manier over te brengen. Deze content zal worden gedeeld via een speciale website.

Door het lezen van het stripboek in combinatie met de spelletjes, filmpjes en opgaven zal de theorie veel beter worden opgenomen en zullen kinderen met veel plezier bezig blijven met het ontwikkelen van hun kennis. Kinderen zullen continue worden uitgedaagd tot het oplossen van raadsels en opgaven. Bekijk alvast een voorproefje van enkele puzzels, spelletjes en oefeningen onderaan deze pagina.

Het boek wordt geleverd met een werkboek waarin opgaven kunnen worden gemaakt. Dit werkboek is onderdeel van de “lesmethode”.

Overige productgegevens

Held/serie: Bas en Viola
Reeks/Deel: Bas en Viola
ISBN: 9789082678017
Scenarist(en): Kouwenhoven, Ivo
Tekenaar(s): Rijnders, Leo
Genre(s): Jeugd, Muziek
Uitgever: Bas en Viola productions

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00