Bastien Vivès - Collectie - Zie mij

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Zie mij
Nieuw
Bastien Vivès - Collectie
Hardcover
€ 26,95

Inhoud

Sévérine is een meisje uit de provincie. Ze studeert literatuur in de stad en hokt samen met haar vriendje, de geek Thomas. Ze is knap en slim, alleen heeft ze er een handje van weg zichzelf volledig weg te cijferen. Ze lijkt wel een decorstuk in de film van haar leven en het ontbreekt haar aan persoonlijkheid om daar verandering in te brengen. Tot het meisje waarop ze op een avond babysit onwel wordt en op haar kleren overgeeft. De man des huizes leent haar een schone bloes, een prachtig zijden exemplaar van zijn vrouw. Als Sévérine de bloes aantrekt verandert alles: haar uitstraling, haar zelfvertrouwen, zelfs haar seksualiteit. Ze ontpopt zich als een Madame Bovary van de eenentwintigste eeuw.

Na de bestseller Een zus alweer een nieuw meesterlijke graphic novel van Bastien Vivès. Meer dan 200 pagina's in grijswaarden die je in één ruk uitleest.

Overige productgegevens

Held/serie: Bastien Vivès - Collectie
Reeks/Deel: Bastien Vivès - Collectie
ISBN: 9789030373629
Scenarist(en): Vivès, Bastien
Tekenaar(s): Vivès, Bastien
Genre(s): Graphic Novel
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00