Batman - Incorparated (RW) 1 - Boek 1: Duivelsster

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Boek 1: Duivelsster
Nieuw
Batman - Incorparated (RW) 1
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Batman Incorporated: Duivelsster bundelt de eerste zeven hoofdstukken van de nieuwe serie van schrijver Grant Morrison en tekenaars Chris Burnham en Frazer irving, die de grenzen tussen liefde, haat, familie en angst laten vervagen.

Batman Incorporated, onder leiding van de duistere ridder en gefinancierd door zijn alter ego Bruce Wayne, heeft zich uitgebreid tot de verste uithoeken van deze wereld. de helden van dit internationale gezelschap trekken zich niets aan van landsgrenzen en bestrijden overal het onrecht.

Intussen is het oorlog in Gotham City en de nieuwste Robin zit tussen twee vuren. Zijn moeder Talia, de dochter van de verraderlijke Ra’s al Ghul, voedde hem op als een wereldveroveraar, maar de jonge Damian Wayne deed afstand van zijn geboorterecht en hij vecht nu zij aan zij met zijn vader Batman.

Als hoofd van de mysterieuze misdaadorganisatie Leviathan zint Talia op wraak. En wanneer ze Batman alles heeft afgenomen waar hij om geeft, wil ze ook nog zijn zoon van hem afnemen. Zelfs als dat betekent dat ze hem in een monster moet veranderen. Zelfs als dat betekent dat ze hem moet doden.

Overige productgegevens

Held/serie: Batman
Reeks/Deel: Batman - Incorparated (RW) 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9788868733155
Scenarist(en): Morrison, Grant
Tekenaar(s): Burnham, Chris
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

2. Gotham's meest gezochte

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00