Batman - New 52 (RW) 2 - Nacht der uilen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Batman: Nacht der Uilen bundelt de volgende zes hoofdstukken van de nieuwe serie van schrijver Scott Snyder en tekenaar Greg Capullo, die de duistere ridder confronteren met een van de oudste grootmachten van Gotham City.

De duistere ridder is ternauwernood ontkomen aan het Hof. Hij heeft de slag gewonnen, maar de oorlog is net pas begonnen. En deze nieuwe, onberekenbare vijand heeft het gemunt op alles waar batman om geeft: zijn geheime identiteit, zijn huis, zijn hoofdkwartier en zijn stad.

De Talons, de dodelijke huurmoordenaars van het Hof, openen de aanval op Batman en zijn vele bondgenoten. Hun dodenlijst is net zo lang als de nacht en pas als de zon weer opkomt, zal duidelijk worden wie de nacht der Uilen heeft overleefd.

Bevat Batman 8,9,10,11,12 & Annual 1

Overige productgegevens

Held/serie: Batman
Reeks/Deel: Batman - New 52 (RW) 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9788868734978
Scenarist(en): Capullo, Greg
Tekenaar(s): Snyder, Scott
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

1. Het hof der uilen
3. Batman - Dood van de familie

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00