Batman - Detective Comics - New 52 (RW) 4 - Wrath

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Wrath
Nieuw
Batman - Detective Comics - New 52 (RW) 4
Hardcover
€ 28,95

Inhoud

Een gewelddadige moordenaar die zichzelf Wrath noemt heeft de oorlog verklaard aan het voltallige politiekorps van Gotham en houdt Batman in zijn bloederige greep. Naast deze maniakale copkiller is er ook de dreiging van de losgeslagen Man-Bat en de hebzuchtige Keizer Penguin. Gotham City en de mensen die de stad beschermen, of ze nu een uniform of een kostuum dragen, zullen wellicht nooit meer de oude zijn.

Batman is zonder twijfel Gotham City’s beroemdste beschermer. Of hij het nu opneemt tegen een virus dat gewone burgers in nachtmerrieachtige monsters verandert, zijn krachten meet met een ambitieuze gangsterbaas die het gemunt heeft op zowel helden als schurken, of al zijn gevechtstechnieken moet gebruiken tegen een moordenaar met mystieke krachten, de Duistere Ridder gaat tot het uiterste om zijn stad te redden.

Maar achter Batman bevindt zich de wet. De mannen en vrouwen van het Gotham City Police Department stellen elke dag hun leven in de waagschaal om de onschuldigen te beschermen en de schuldigen voor het gerecht te brengen. En nu worden die levens in hoog tempo opgeëist door een seriemoordenaar die opereert onder de naam Wrath.

Bevat Detective Comics 19, 20, 21, 22, 23, 24 en Annual 2

Overige productgegevens

Held/serie: Batman
Reeks/Deel: Batman - Detective Comics - New 52 (RW) 4
Taal: Nederlands
ISBN: 9788869718076
Scenarist(en): Layman, John
Tekenaar(s): Clarke, Andy , Fabok, Jason
Genre(s): DC Superhelden
Uitgever: RW Uitgeverij

In deze reeks

1. Vele gezichten van de Dood
2. Bangmakerij
3. Keizer Penguin

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00