Batwoman 2 - Verdrink de wereld

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Verdrink de wereld
Nieuw
Batwoman 2
Hardcover
€ 17,95

Inhoud

BATWOMAN: HYDROLOGIE bundelt de eerste zes hoofdstukken van de nieuwe serie van makers J.H. Williams III en W. Haden Blackman, die samen een nieuwe laag toevoegen aan de mythologie van Gotham City.

Medusa, de wereldwijde misdaadorganisatie vernoemd naar het angstaanjagende mythische wezen, heeft de oorlog verklaard aan al het goede in Gotham City.
In de vorm van oude mythen en stadssagen hebben de leden van de organisatie het gemunt op de kinderen van Gotham. Spoken in de spiegel die uit zijn op wraak. Monsters in het riool die hunkeren naar mensenvlees. Gestoorde geesten die een zondvloed van bloed aan land brengen. Meedogenloze moordenaars met een vlijmscherpe haak aan hun arm.

De spin in het web van Medusa is Mother, de moeder aller monsters. Zij wil niets liever dan de wereld laten verdrinken in alle ellende. Maar Mother is niet de enige duistere ziel in Gotham.

Batwomans geest, ziel en lichaam hebben als nooit tevoren onder vuur gelegen, maar ze heeft haar beproevingen doorstaan en is sterker dan ooit teruggekeerd. Ze ligt op ramkoers met Medusa en helemaal niemand… niet het GCPD, niet het schimmige Department of Extranormal Operations en niet de mannen en vrouwen die het meest om haar geven… kunnen haar tegenhouden.

Overige productgegevens

Held
Batwoman

Reeks/Deel
Batwoman 2

Scenarist(en)
Blackman, W. Haden
Williams III, J.H.

Tekenaar(s)
McCarthy, Trevor
Reeder, Amy

Uitgever
RW Uitgeverij

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Hydrologie
3. 's Werelds besten

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00