Beatles, the - Baby's in black - The story of Astrid Kirchnerr & Stuart Sutcliffe

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Hamburg, oktober 1960. Astrid Kirchherr heeft haar mode-opleiding afgerond en werkt als assistent bij fotograaf Reinhart Wolf. Haar relatie met Klaus Voormann, een jonge graficus, loopt niet meer zo soepel. Op een avond krijgen ze onenigheid en verlaat Klaus haar woning en zwerft alleen door de stad. Maar midden in de nacht staat hij weer voor Astrids deur, om te vertellen wat hij heeft meegemaakt. Hij is naar een club geweest en heeft de beste band ter wereld gezien: The Beatles, toen nog vijf gewone jongens uit Engeland. Als Astrid de volgende avond met Klaus naar hun optreden gaat, valt haar oog op Stuart Sutcliffe: de vijfde Beatle. Een hartstochtelijke affaire volgt.

Overige productgegevens

Held/serie: Beatles, the
Reeks/Deel: Beatles, the
Taal: Nederlands
ISBN: 9789054923411
Scenarist(en): Bellstorf, Arne
Tekenaar(s): Bellstorf, Arne
Genre(s): Drama, Muziek
Uitgever: OB

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00