Beatles, the - The Beatles - De Begindagen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

The Beatles - De Begindagen
Nieuw
Beatles, the
Hardcover
€ 20,95

Inhoud

Van hun hobbelpaard tot hun eerste opnames in de studio`s op Abbey Road, dit is het verhaal van The Beatles vóór ze de beroemdste muziekgroep ter wereld werden. Hun weg naar het succes is lang en lastig, maar ook bezaaid met maffe anekdotes. Van John Lennons kwajongenstreken tot de bands kapriolen in het Duitse Hamburg: je komt het allemaal te weten in dit geschifte stripalbum.

Mauri Kunnas maakte vooral naam als auteur van prentenboeken voor kinderen. Zijn werk werd wereldwijd in zo`n veertig talen vertaald. Maar hij startte zijn carrière als cartoonist en striptekenaar. Zo maakte hij onder meer parodiestrips over The Beatles en The Rolling Stones voor een rist van muziekbladen.
The Beatles, De begindagen is het resultaat van meer dan 50 jaar gepassioneerd opzoekingswerk in de archiefkasten van de pop- en rockgeschiedenis. De hilarische anekdotes en waanzinnige weetjes verrassen zelfs de grootste fans.

Overige productgegevens

Held/serie: Beatles, the
Reeks/Deel: Beatles, the
Taal: Nederlands
ISBN: 9789462100671
Scenarist(en): Kunnas, Mauri
Tekenaar(s): Kunnas, Mauri
Genre(s): Muziek
Uitgever: Blloan

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00