Belofte van Schildpadeiland, de 3 - Vluchten of vechten?

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Vluchten of vechten?
Nieuw
Belofte van Schildpadeiland, de 3
Hardcover
€ 21,95

Inhoud

In 1642, twee jaar nadat hij na een harde strijd Schildpadeiland heeft terugveroverd op de Engelsen, laat gouverneur Levasseur uit Frankrijk een schip vol vrouwelijke gevangenen overkomen. Drie van die vrouwen, Quitterie, Apolline en Louise, komen onvoorbereid terecht in deze wrede en uitsluitend mannelijke wereld en sluiten vriendschap om elkaar te helpen en koste wat het kost te overleven. Quitterie wordt gekocht door gouverneur Levasseur, maar ze wil terug naar Frankrijk om haar zoon terug te vinden en gooit het op een akkoordje met de onbetrouwbare De Poincy. Appoline leert jagen op wilde runderen tussen de raddraaiers van het eiland, en Louise komt samen met pater Enguènes op Martinique terecht om zieltjes te winnen voor het geloof, maar weet maar net aan menseneters te ontsnappen en vlucht naar het eiland Dominica. Het valt daarbij voor de drie vrouwen niet mee om hun belofte elkaar te helpen in ere te houden in de vrouwonvriendelijke koloniën...

De belofte van Schildpadeiland is een driedelige albumreeks die wordt geschreven door Stéphane Piatzszek, die al voor veel Franse stripuitgevers strips heeft geschreven, en getekend door TieKo, waarvan Arboris al eerder de reeksen Hindenburg en Tomoë heeft uitgegeven.

Overige productgegevens

Held/serie: Belofte van Schildpadeiland, de
Reeks/Deel: Belofte van Schildpadeiland, de 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789034309983
Scenarist(en): Piatzszek, Stéphane
Tekenaar(s): Tieko (Thierry Cauquil)
Genre(s): Avontuur, Geschiedenis
Uitgever: Arboris

Ook beschikbaar

Vluchten of vechten?
Nieuw
Belofte van Schildpadeiland, de 3
Softcover
€ 11,95

In deze reeks

1. Vuile spelletjes
2. Menseneters

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00