Beproeving, de 4 - Zware gevallen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De Beproeving (1978) is in meerdere opzichten een klassieke griezelroman, over een wereld, onze wereld, die door het virus `Kapitein Trips goeddeels wordt ontvolkt. In dit vierde deel, Zware gevallen, blijkt dat het leven van Trashcan niet voor niets is gespaard: nu kan hij zich aansluiten bij de troepen van Randall Flagg om de wereld in vuur en vlam te zetten! Voor een pyromaan een heuse natte droom. Maar dan moet Trashy toch eerst het hoofdkwartier van Flagg in Las Vegas weten te bereiken. En dat betekent dat hij onderweg de Kid van zich af zal moeten houden, en die is nog gekker dan hijzelf, zware gevallen bepalen de sfeer in dit vierde deel van...
De Beproeving.

Overige productgegevens

Held/serie: Beproeving, De
Reeks/Deel: Beproeving, de 4
Scenarist(en): King, Stephen
Tekenaar(s): King, Stephen
Genre(s): Thriller

In deze reeks

2. Amerikaanse Nachtmerries

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00