Beproeving, de 5 - Niemandsland

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De Beproeving (1978) is in meerdere opzichten een klassieke griezelroman, over een wereld, onze wereld, die door het virus `Kapitein Trips goeddeels wordt ontvolkt.

Sinds mensenheugenis wordt het koninkrijk van de Zes Hertogdommen bestuurd door het koningsgeslacht der Zieners. Een nieuwkomer aan het hof, de bastaard Fitz, die beschikt over de magische gave van Het Vermogen, blijkt een regelrechte bedreiging voor de troon. In dit alweer zesde deel wordt Fitz gevangen in een netwerk van verwikkelingen dat hem ver boven het hoofd dreigt te groeien. Zijn toekomst is ongewis, voor zover hij die heeft, maar dan is er ook nog de wolf Nachtogen.

Overige productgegevens

Held/serie: Beproeving, de
Reeks/Deel: Beproeving, de 5
Taal: Nederlands
ISBN: 9789024560943
Scenarist(en): King, Stephen
Tekenaar(s): King, Stephen
Genre(s): Thriller
Uitgever: Uitgeverij L

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00