Berentand 3 - Werner

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Werner
Nieuw
Berentand 3
Hardcover
€ 17,99

Inhoud

Op 25 april 1945 slaagt een Duits verkennings-vliegtuig erin te landen in het centrum van Berlijn. Dat is een mirakel, want de stad wordt belegerd door Russische troepen. De inzittenden, een gewonde officier en de piloot, vragen om onmiddellijk naar de bunker van de Führer te worden gebracht. Na een onderhoud met Hitler, vertrekt de piloot met een geheime opdracht. Zijn taak is van kapitaal belang voor de redding van het Derde Rijk.

Om in haar opdracht te slagen moet Flugkapitän Hanna Reitsch - want zij is de pilote in kwestie - leren vliegen met de vliegende vleugel, de revolutionaire HO 229. Als copiloot kiest Hanna voor Werner Zweiköpfiger, die als piloot bijna even briljant is als zijzelf. Maar Werner is eigenlijk piloot bij de US Air Force én spion in dienst van Amerika. En hij kreeg de opdracht om ... Hanna te vermoorden.

Psychologisch drama, realistisch avonturenverhaal en historische spionagereeks... Berentand is het allemaal. Yann en Henriet weten alle elementen mooi in balans te houden, met de nodige zorg voor historische authenticiteit en aandacht voor alle technische details van de vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog.

Overige productgegevens

Held/serie: Berentand
Reeks/Deel: Berentand 3
ISBN: 9789031433612
Scenarist(en): Yann (Yannick le Pennetier)
Tekenaar(s): Henriet, Alain
Genre(s): Oorlog
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

Eerste cyclus - Integraal
5. Eva
6. Silbervogel

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00