Beroep: Leraar 1 - De onverwachte toets

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Beroep: Leraar is een vertaling van Les Profs waarvan ondertussen al veertien delen bestaan met bijkomende buitenreeksuitgaven. Les Profs is een van de best verkopende Franse stripseries. Van elk nieuw deel worden meer dan honderdtwintigduizend exemplaren gedrukt.

Van de stamelende geschiedenisleraar die voor de
allereerste keer voor de klas staat over de opgefokte gymleraar tot de sexy lerares Nederlands. En niet te vergeten, de verwaande fi losofieprof en onbehouwen taalleraar. Listiger dan Zorro, moediger dan Indiana Jones en slechter betaald dan James Bond wagen ze zich in de ondoordringbare jungle van de schoolgaande jeugd. Hun missie?
De vijandige leerlingenstammen bedwingen. De enige plek waar ze de vijandelijkheden staken, is de lerarenkamer. Daar komen ze tot rust en maken ze – tussen de defecte koffiezet en de stapel verbeterwerk voor morgen – door grootse plannen voor de redding van het onderwijs... en hun vakantie!

Volg het knettergekke lerarenkorps in hun kruistocht tegen
onwetendheid en luiheid!

Overige productgegevens

Held/serie: Beroep: Leraar
Reeks/Deel: Beroep: Leraar 1
ISBN: 9789063349851
Scenarist(en): Erroc (Gilles Corre)
Tekenaar(s): Pica (Pierre Tranchand)
Genre(s): Humor
Uitgever: Ballon

In deze reeks

3. Keet en Kabaal

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00